Vuokrausehdot

VUOKRAUSEHDOT SAUNA- JA KOKOUSTILOJEN VUOKRAAJALLE

  1. Varausaika. Sauna- ja kokoustilan varauksen aloitus- ja päättymisaika sovitaan aina tilauksen yhteydessä. Päättymisaika on aina kuitenkin viimeistään klo 23.00. Mikäli tilat joudutaan tyhjentämään klo 23.00 jälkeen henkilökunnan tai vartiointiliikkeen toimesta veloitetaan palvelusta syntyneiden kustannusten mukaisesti. Tiloihin on mahdollisuus tuoda tavaroita sopimuksen mukaan. Tilojen vuokraajan on oltava vähintään 24-vuotias.
  2. Avaimet. Allekirjoittanut vastaa avaimista ja niiden palauttamisesta sovittuna aikana. Hävinneestä avaimesta peritään maksu syntyneiden kustannusten mukaisesti.
  3. Henkilömäärä. Saunatiloissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan Porin Miittinki Ky:n ilmoittama henkilömäärä, mikäli se ylittyy, henkilökunnalla on oikeus poistaa tiloista ylimääräiset henkilöt.
  4. Vahingonteko ja järjestys. Tilojen varaaja vastaa Porin Miittinki Ky:lle sekä kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista. Kiinteistölle, laitteistoille ja huonekaluille aiheutuneet vahingot veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti. Henkilökunnalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.
  5. Lisäsiivouspalvelu. Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden päätyttyä. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, laskutetaan tilaajaa syntyneiden kustannusten mukaisesti. Eritteiden siivous 50,00 € / kpl.
  6. Pois lähdettäessä. Mikäli asiakas jättää tiloihin tavaroitaan myöhempää hakemista varten, tulee kaikki myöhemmin haettava tavara kerätä eteiseen vaatenaulakon viereen. Mikäli henkilökunta kerää tavarat veloitamme siitä 10,00 €. Tavaroiden erikseen hakemisesta tulee sopia erikseen ja etukäteen. Käytävästä ja piha-alueelta tulee poistua välittömästi ja melua aiheuttamatta. Asiakkaan tulee sammuttaa valot ja sulkea ovet lähtiessään, mikäli ovet jäävät auki vastaa asiakas mahdollisista vahingoista.
  7. Peruutusehdot. Saunatilojen vuokrauksen voi peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen vuokrauspäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 7-14 vrk ennen vuokrauspäivää, veloitamme 50 % tilauksen hinnasta. Alle 7 vrk ennen vuokrapäivää tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko tilauksen hinnan.
    SaunaOnlinen kautta tehty varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.